Produkty
Kontaktujte nás
@
Přihlášení k odběru novinek
Sledujte nás

5 důvodů, proč využívat chytré displeje v restauracích

21. 08. 2017
5 důvodů, proč využívat chytré displeje v restauracích

Restaurace už dnes není pouze místem, kam lidé chodí, když mají hlad. Pro zákazníky je důležitá nejen kvalita jídla, ale hodnotí i to, jakou dlouho trvá jeho příprava, či celkový zážitek z návštěvy. Každá restaurace, především franšízové řetězce a místa s rychlým obratem, může profitovat z využití chytrých displejů. Jaké jsou jejich největší výhody?

1. Nižší náklady a vyšší zisk

Zaprvé, pokud investujete do chytrých displejů (menuboardy, infoboardy, vyvolávací systémy, samoobslužné objednávací systémy), eliminujete potřebu tisknout nové nabídky pokaždé, když budete muset zapracovat byť drobnou změnu. Díky této možnosti máte volnou ruku k vymýšlení a realizaci svých nápadů a zároveň ušetříte velké množství času i snížíte náklady (například na papír k tisknutí nového menu). Zadruhé, pomocí digitálních nástrojů můžete se zákazníkem sdílet více informací, aniž byste ho zahltili zbytečnostmi, což je většinou případ složitého menu na papíře. Zatřetí, digitální displeje zlepšují zákazníkův zážitek a zvyšují šance, že se k vám do podniku vrátí.

2. Jednodušší komunikace

Komunikace prostřednictvím chytrých displejů nabízí spoustu příležitostí pro marketing, reklamu a také pro vytváření menu na míru a poskytování informací, jako jsou nutriční hodnoty nabízených jídel. Chytré displeje markantně zlepšují komunikaci mezi restaurací a zákazníkem – můžete sdílet více informací a přizpůsobovat je speciálních formátům, informovat o eventech a speciálních nabídkách, nastavit zobrazení správného obsahu ve správný čas a upozorňovat na novinky na sociálních sítích.

3. Vizuální atraktivita

Chytré displeje dodávají restauracím určitý x-faktor a zákazník se díky nim cítí příjemněji. A tento fakt je pro majitele restaurace bonusem na každé úrovni. Pokud zákazník v restauraci stráví několik hodin, znamená to, že jeho zkušenost byla skvělá a rozhodně v podniku nebyl naposledy. Chytré displeje nabízejí kreativní a snadnější způsoby, jak zákazníka uspokojit, například pomocí videa, animace či statického obrázku, které přitahují více pozornosti než prostý text.

4. Zábava pro zákazníky

Smyslem digitálních menu je účinnost, rychlost a poskytování těch správných informací ve správný čas. Chytré displeje mají ovšem i zábavný aspekt, jehož úkolem je, aby se zákazník v podniku cítil jako doma. Zábava může hodně vylepšit spokojenost zákazníků, kteří tráví stravováním spoustu času. Ne každý má při návštěvě restauračního zařízení společnost, pozornost takového člověka pak mohou snadno upoutat právě chytré displeje se zajímavým obsahem, jako jsou hudební videa, dokumenty, sportovní přenosy nebo běžné televizní vysílání. Pomocí chytrých displejů a s využitím sociálních sítí mohou navíc zákazníci dát vašemu podniku zpětnou vazbu a hodnocení, vy zase naopak můžete na obrazovkách zobrazovat fotky z Instagramu nebo Twitteru, na nichž byl váš podnik označen. Poproste hosty, ať se zapojí, vyfotí své jídlo a sdílí svůj gastronomický zážitek.

5. Přizpůsobení se okolí

Celkovou zkušenost zákazníků s vaší restaurací můžete zlepšit pomocí poskytování užitečných informací, které sice ve skutečnosti nemusejí souviset s vaším byznysem, ale mohou mít velkou informační hodnotu. Vezměte si například restauraci na letišti – ta může chytré displeje využít ke sdílení časů příletů a odletů, k předpovědi počasí či k zobrazení mapy letiště a zákazníkovi poradit a zároveň pomoci ukrátit čas při čekání na let. Chytré displeje lze přizpůsobit všemu, co obklopuje vaše podnikání, stačí jen objevit potenciál.

Kontaktujte nás

V případě zájmu nebo jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte prostřednictvím kontaktního formuláře nebo na uvedeném emailu.

*Pole označená hvězdičkou jsou povinná
Děkujeme, Vaše zpráva byla odeslána.
pin
Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.
The Park - V Parku 2323 / 14
148 00 Praha 4