Produkty
Kontaktujte nás
@
Přihlášení k odběru novinek
Sledujte nás

3 hlavní důvody, proč využívat chytré displeje na konferencích

22. 09. 2017
3 hlavní důvody, proč využívat chytré displeje na konferencích

Chytré displeje si kromě restaurací či hotelů našly svoje místo i na různých konferencích a veletrzích. Jejich pořadatelé totiž pochopili benefity této technologie. Víte, které jsou ty nejdůležitější?

Chytré displeje si kromě restaurací či hotelů našly svoje místo i na různých konferencích a veletrzích. Jejich pořadatelé totiž pochopili benefity této technologie. Víte, které jsou ty nejdůležitější?

1. Snížíte své náklady

Místa, kde se pořádají konference, bývají rozlehlá a často složitá na orientaci. Účastníky je proto vždy nutné navigovat pomocí ukazatelů. Ty ale kolikrát nestačí a pořadatelé raději volí početný personál, který bude návštěvníkům po celou dobu trvání akce k dispozici. Počet lidí podílejících se na organizaci vašeho eventu však můžete značně snížit díky využití chytrých displejů. Interaktivní mapa s přesnými popisky jednotlivých pater skvěle nahradí zastaralé papírové ukazatele a zároveň poskytne dostatek informací. Vám tak odpadne nutnost umisťovat v každém patře budovy hostesky. Mapy z chytrých displejů si hosté navíc mohou nechat poslat přímo do svého chytrého telefonu.

2. Lepší zážitek pro návštěvníky

Konferenčních center je čím dál více a firmy logicky očekávají návrat investic vložených do eventů. Tím vzniká větší tlak na dostatečný počet návštěvníků jednotlivých akcí. V zájmu pořadatelů je tedy poskytnout všem návštěvníkům dostatečný komfort, a to mimo jiné znamená i snadnou dostupnost aktuálních a vyčerpávajících informací. Právě k tomu skvěle poslouží chytré displeje, ať už tzv. video walls, či klasické velkoformátové displeje. S jejich pomocí můžete návštěvníkům nabídnout užitečné informace o právě probíhajících konferencích či o následujícím programu, případně displeje využít jako srozumitelné a jednoduché ukazatele pro lepší orientaci po budově. K absolutnímu pohodlí návštěvníků konferencí lze na displeje umístit informace o městě, kde se akce koná – tipy na památky, parkovací domy nebo na zajímavé restaurace či bary.

3. Vyšší zisk

Jako pořadatelé konferencí můžete chytré displeje využít nejen k poskytování většího komfortu pro návštěvníky, ale také ke generování zisku. Jak? Nabídněte je jako prostor pro reklamu. Na chytrých displejích lze zobrazovat různé formáty – od videí přes slideshows až po živé televizní vysílání. Proto jsou ideální platformou pro reklamu partnerů vašeho eventu, kteří tak dokážou zajímavým způsobem zaujmout svou cílovou skupinu. Nemusíte se přitom zaměřovat pouze na partnery akce, možnost reklamy na chytrých displejích lze nabídnout třeba i klíčovým vystavovatelům na veletrzích či místním restauracím. Výhodou chytrých displejů je možnost připravit reklamu na míru v závislosti na požadavcích klienta, například na konkrétní čas (část dne), k promítání více spotů za sebou ap.

Kontaktujte nás

V případě zájmu nebo jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte prostřednictvím kontaktního formuláře nebo na uvedeném emailu.

*Pole označená hvězdičkou jsou povinná
Děkujeme, Vaše zpráva byla odeslána.
pin
Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.
The Park - V Parku 2323 / 14
148 00 Praha 4